Torremar va celebrar, aquest dissabte 24 d'agost, la festa de commemoració del seu 85è aniversari, una celebració oberta al poble que va congregar un gran nombre de vilassarencs i vilassarenques. L'acte va començar a l'emblemàtic edifici de Torremar i va finalitzar al Museu Municipal amb la inauguració d'una exposició.

">

L'Institut Torremar celebra el seu 85è aniversari

Última revisió 12-02-2021 16:00
26/08/2013

Torremar85Torremar va celebrar, aquest dissabte 24 d'agost, la festa de commemoració del seu 85è aniversari, una celebració oberta al poble que va congregar un gran nombre de vilassarencs i vilassarenques. L'acte va començar a l'emblemàtic edifici de Torremar i va finalitzar al Museu Municipal amb la inauguració d'una exposició.

La Festa de celebració dels 85 anys de Torremar va tenir com a escenari principal el pati de l'edifici de can Rafart on els assistents van poder veure l'actuació del grup de percussió del centre i la interpretació de la cançó Bicicletes del grup Blaumut amb la qual els usuaris del centre van enregistrar, fa unes setmanes, un LipDub.

Torremar85 Torremar85

Torremar85 Torremar85

La part més institucional de l'acte va anar a càrrec del Sr. Andreu Corominas, membre del Patronat del Grup Catalònia i de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs. Els Geganters de Vilassar de Dalt amb els gegants centenaris Lluís i Maria van tancar la primera part de la celebració amb una ballada i van acompanyar tots els assistents fins el Museu Arxiu Municipal on durant els dies de Festa Major s'hi pot veure una exposició que repassa els 85 anys d'història de Torremar i on també es pot veure el LipDub que els usuaris i personal del centre va enregistrar fa unes setmanes amb la cançó Bicicletes del grup Blaumut amb la participació dels mateixos musics.

Torremar85 Torremar85

Torremar85 Torremar85