L'Ajuntament i l'empresa Miralles han arribat a un acord per tal que aquesta substitueixi el cautxo en mal estat que destenyia la gespa artificial del camp de futbol.

">

Millores al Camp de Futbol de Vallmorena

Última revisió 12-02-2021 16:00
19/08/2013

vallmorenaL'Ajuntament i l'empresa Miralles han arribat a un acord per tal que aquesta substitueixi el cautxo en mal estat que destenyia la gespa artificial del camp de futbol.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha arribat a un acord amb l'empresa Miralles, instal·ladora de la gespa artificial del camp municial de Vallmorena perquè es faci càrrec del problema que patia el terreny de joc a causa del cautxo. Ara fa més d'un any aquesta empresa va instal·lar un cautxo en grans quantitats i amb un problema afegit, que destenyia. Des de la regidoría ja es va instar a la mateixa empresa perquè solventés el problema, però fins aquesta darrera setmana no es va arribar a un acord perquè Miralles es fes càrrec de la substitució del cautxo en mal estat. Durant tota la setmana doncs, es duran a terme els procesos necessaris per adequar el camp i que la pràctica esportiva sigui de millor qualitat.