Els dies 30 i 31 d'agost Vilassar de Dalt tornarà a acollir el festival de curtmetratges La Nit més curta que projectarà 40 films dels gèneres i tècniques més diversos.

">

40 curtmetratges participaran a la segona edició de La Nit més curta

Última revisió 12-02-2021 16:01
23/07/2013

La nit mes curtaEls dies 30 i 31 d'agost Vilassar de Dalt tornarà a acollir el festival de curtmetratges La Nit més curta que projectarà 40 films dels gèneres i tècniques més diversos.

L'organització de La nit més curta ja ha fet pública la llista de curtmetratges per la segona edició del festival.

En aquesta segona edició del festival s'hi han presentat fins a 85 curtmetratges representat un total de 13 hores i cinquanta minuts de pel·lícula, dels quals, l'horganització n'ha seleccionat 40 que són unes 6 hores i mitja de curtmetratges de gran qualitat.

En aquesta selecció s'hi podrà trobar drama, terror, comèdia i animació, amb pel·lícules protagonitzades per actors com Amparo Baró, Macarena Gómez  (“La que se avecina”), Marc Martínez (“Tierra y Libertad”,”Infidels”...),  Ivana Miño Sabina (“Gran Nord”, “Vent del Pla”), Antonio Dechent (“La familia Mata”), Beatriz Rico(“Una paso adelante”), Joel Minguet (“El cor de la ciutat”,”Laberint d'ombres”), o Georgina Latre (“VentdelPla"), etc.

La programació detallada del festival i les fitxes de cadascun dels curtmetratges participants ja les podeu consultar al web www.nitcurta.wix.com