El Racó de can Feliu i Can Lluís de Vilassar són els dos restaurants de Vilassar de Dalt que participen en l'edició 2013 de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme que s'allargaran fins el 31 d'agost.

">

Dos restaurants vilassarencs participen a les Jornades del Tomàquet del Maresme

Última revisió 12-02-2021 16:01
22/07/2013

jornades tomàquetEl Racó de can Feliu i Can Lluís de Vilassar són els dos restaurants de Vilassar de Dalt que participen en l'edició 2013 de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme que s'allargaran fins el 31 d'agost.

La Fundació Palau de Caldes d'Estrac va ser l'escenari per donar el tret de sortida a l'edició 2013 de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme. Fins el 31 d'agost, establiments de 18 municipis de la comarca oferiran menús i plats especials amb el tomàquet com a ingredient principal. La presentació de les jornades va anar a càrrec del president del Consorci de Turisme, Jaume Borrell, del president del Gremi d'Hostaleria i Turisme, Josep Navarro, i del diputat maresmenc al Congrés Joan Rangel.

Aquest 2013, les jornades gastronòmiques del tomàquet tornen a batre rècord de participació. 77 restaurants i establiments alimentaris (el 75% més que a l'edició 2012) de 18 municipis (el 20% més) promocionaran fins els 31 d'agost la cuina del tomàquet.

Des de Vilassar de Dalt, són el Racó de can Feliu i Can Lluís de Vilassar els restaurants que hi prenen part. El primer presenta plats com l'Amanida de tomàquet raf i formatge de cabra a la mel, el Risotto de tomàquet de Montserrat i parmesà o la Suprema de lluç amb tomàquet pometa i favetes. El segon aposta per plats centrats en el tomàquet com l'Amanida de tomàquet i formatge fresc o els Tomàquets farcits amb verdures i tonyina.

Els municipis participants en les jornades són: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

A banda, el Consorci de Promoció Turística i el Consell Comarcal han editat un fullet on també es poden trobar receptes facilitades per diversos restaurants participants, totes elles acompanyades d'una proposta de maridatge amb vins de la DO Alella. A més, s'identifiquen els restaurants que han assolit el disitintiu de "Productes de la Terra Maresme" pel seu compromís amb la cuina Km0 (utilització de productes de proximitat) i es detallen els productors de tomàquets del Maresme.

Consulteu el fullet informatiu.