Colònies becades per a 8 infants

Última revisió 12-02-2021 16:01
08/07/2013

Gràcies a una col·laboració entre el Centres d'Esplai Cristians de Catalunya (MCECC), el Club d'esplai Vilassar de Dalt i els Serveis socials, 8 infants de famílies amb dificultats econòmiques podran anar de colònies aquest estiu.

Una col·laboració entre el Moviment de Centres d'Esplai Cristians de Catalunya (MCECC), el Club d'esplai Vilassar de Dalt i els Serveis socials, permetrà que un total de 8 infants puguin assistir a les colònies del Club d'esplai beneficiant-se de beques que van des del 50% fins al 85% del cost d'aquesta activitat. 

Aquest acord permetrà que, concretament, 5 infants pertanyents a l'entitat, 2 derivats dels Serveis Socials Municipals (una part d'aquest ajut l'assumirà el propi Ajuntament de Vilassar de Dalt) i 1 infant de Dosrius derivat directament del MCECC gaudeixin d'aquesta activitat estival gràcies a les beques.
 
Aquestes ajudes provenen del MCECC, d'una campanya titulada Cap infant sense colònies i que, tal i com diu el nom, pretén que no hi hagi cap infant que es quedi sense poder assistir a colònies per motius econòmics.