Vilassar es transforma en Vilazari durant el cap de setmana i, en tota bona vila medieval no hi pot faltar un gran àpat festiu. Per això, aquest dissabte 6 de juliol, s'organitza dins el Vilazari 978, un sopar popular on el plat principal és el porc rostit a l'estil medieval.

">

El Sopar Medieval, un dels plats forts del Vilazari 978

Última revisió 12-02-2021 16:01
03/07/2013

soparVilassar es transforma en Vilazari durant el cap de setmana i, en tota bona vila medieval no hi pot faltar un gran àpat festiu. Per això, aquest dissabte 6 de juliol, s'organitza dins el Vilazari 978, un sopar popular on el plat principal és el porc rostit a l'estil medieval.

soparUn dels grans atractius del festival Vilazari és el sopar medieval amb porc rostit elaborat per en Genís Viada adaptant una recepta basada en les investigacions de l'historiador Josep Puig. El sopar que tindrà lloc el dissabte 6 de juliol a les 21 h. del vespre inclou amanida, verdura a la brasa, porc rostit, postres, vi i aigua i el plat commemoratiu del II Festival Vilazari.

Durant tot el dia es podrà veure com es cuinen els porcs a la Plaça del Teatre. No us podeu perdre aquesta oportunitat de sopar plegats. Podeu adquirir els tiquets a carnisseria Bertran, fruiteria Campins i can Baylach al preu de 15 €

Durant el sopar es donarà inici al concert de música tradicional a càrrec de La Coixinera i Irish Corner.