El dispositiu policial pel Matinée Summer Festival de l'Illa Fantasia acaba amb 3 detinguts i 33 denúncies per tinença i consum de substàncies.

Última revisió 12-02-2021 16:01
13/06/2013

Els Mossos van desplegar, diumenge, un dispositiu policial als accessos del parc aquàtic per garantir la seguretat i la mobilitat a la zona amb motiu del festival Matinée Summer que es va realitzar per quart any consecutiu al parc vilassarenc. Es tracta del festival més gran del món celebrat en un parc aquàtic. El dispositiu policial, desplegat amb la voluntat de garantir la seguretat als accessos del recinte i en el propoi festival, regular el transit en els accessos, garantir la seguretat viària i controlar el consum de drogues, es va allargar des de l’obertura de portes fins al tancament.

El dispositiu de seguretat i mobilitat dels Mossos d'Esquadra va acabar amb tres detinguts al Matinée Summer Festival que es va celebrar aquest diumenge al parc aquàtic Illa Fantasia. La policia va detenir dues persones per un delicte contra la salut pública i un més per robatori amb força, i es va imputar una persona més per apropiació indeguda. A més, els agents van aixecar fins a 33 denúncies administratives per tinença i consum de substàncies estupefaents a la via pública. D'altra banda, 11 persones van donar positiu a les proves de detecció de drogues i 32 a les d'alcoholèmia.

Per altra banda, es van realitzar fins a 19 proves de detecció de drogues, de les quals onze van donar resultats positius i se’ls va imposar sanció administrativa. També es van dur a terme 135 proves d’alcoholèmia, de les quals 32 van ser positives i van comportar una sanció administrativa i cinc sancions de tipus penal.