Una seixantena de persones van participar de la passejada que proposava la descoberta del patrimoni arqueològic de la muntanya de Cellecs i el seu entorn.

">

La Passejada del Museu tanca els actes culturals programats per la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 16:01
08/05/2013

passejada 13Una seixantena de persones van participar de la passejada que proposava la descoberta del patrimoni arqueològic de la muntanya de Cellecs i el seu entorn.

Aquest diumenge 5 de maig va tenir lloc la tradicional Passejada cultural organitzada pel Museu Arxiu de Vilassar amb el suport del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral. Enguany la passejada oferia la possibilitat de descobrir el patrimoni arqueològic que amaga la muntanya de Cellecs i el seu entorn.

passejada 13

passejada 13

Una seixantena de persones es concentraven a Sant Bartomeu aprofitant el dia radiant que feia per visitar: el dolmen de Cellecs, la Pedra de Molí, la Pedra de les Creus, dolmen de can Gol I, can Gol II, la Roca Foradada i les pintures de la Pedra de les Orenetes, declarades patrimoni de la Humanitat. Els comentaris de la passejada van anar a càrrec de l'arqueòleg Enric Ortega i del tècnic del Centre de Documentació Toni Marí. A la passejada es va parlar dels paral•lelismes entre els elements megalítics de La Roca i els jaciments de l'entorn de can Boquet que es poden visitar de forma guiada cada primer dissabte de mes.