Els Diabòlics Anònims van dirigir la ironia del seu tradicional versot cap a l'acord amb Bànkia i la propera construcció d'un complex comercial a can Nolla just abans d'iniciar l'akelarre que va cremar la Plaça de la Vila, aquest dimarts a la nit.

">

L'Akelarre crema la Plaça de la Vila

Última revisió 12-02-2021 16:01
02/05/2013

Akelarre 13Els Diabòlics Anònims van dirigir la ironia del seu tradicional versot cap a l'acord amb Bànkia i la propera construcció d'un complex comercial a can Nolla just abans d'iniciar l'akelarre que va cremar la Plaça de la Vila, aquest dimarts a la nit.

Com ja és habitual, els Diabòlics Anònims canvien el tradicional correfoc per un akelarre en la Festa Major dels Sants Màrtirs. L'acte va començar amb un versot que va criticar en clau irònica el recent acord amb Bànkia i la propera construcció d'un gran establiment comercial a can Nolla a més d'altres temes d'actualitat.

Akelarre 13 Akelarre 13

Akelarre 13 Akelarre 13

Seguidament, els Diabòlics Anònims, acompanyats dels Peluts de Foc de Cabrils i els Diables del Vi d'Alella van encendre les seves masses per saltar i ballar amb els assistents que es van atrevir a entrar a la plaça amb ells.

Akelarre 13 Akelarre 13

Akelarre 13 Akelarre 13

La nit del dimarts 30 d'abril va acabar al Pavelló de can Banús amb la música i la festa d'Hotel Cochambre fins la matinada que va reunir centenars de persones.

Cochambre Cochambre