Sant Jordi comença amb la presentació del llibre 'La irrelevancia de llamarse Lucy'

Última revisió 12-02-2021 16:01
23/04/2013

Per primera vegada les biblioteques catalanes han celebrat, aquest 2013, la Revetlla de Sant Jordi. A Vilassar de Dalt, la Biblioteca Pau Piferrer va commemorar aquesta jornada presentant el llibre 'La irrelevancia de llamarse Lucy' del vilassarenc José Antonio Lorente.

Sant Jordi 2013La presentació va anar a càrrec de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs. L'alcalde va explicar a la cinquantena d'assistents la coneixença de l'autor a la porta de l'escola i les afinitats que han anat trobant tot xerrant; Godàs va destacar la importància de tenir la capacitat d'escriure un llibre i el valor que aquest fet té per la cultura, a nivell personal i social. També hi va ser present l'editor de l'editorial (Ediciones Carena) que ha imprès el llibre que va fer una crítica en profunditat del llibre, valorant l'escriptura de l'autor novell i el fet de que és un llibre que enganxa i no pots deixar de llegir. En darrer lloc l'autor José Antonio Lorente va explicar que "La irrellevància de llamarse Lucy és el primer d'una trilogia i com va viure el procés fins aconseguir que li publiquessin el llibre. Durant la presentació es van poder escoltar dues cançons composades per David Bonell inspirant-se en la novel·la.

La primera celebració de la Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Pau Piferrer també va incloure la presentació de la Guia de Recursos del Maresme 2013, El Maresme en vers, a càrrec de Joan Abril Español i Ñoño, autors de l’apunt i la il•lustració de Vilassar de Dalt.