Espai Fotogràfic espera aconseguir fins a 600€ a través d'una campanya de micromecenatge engegada amb la plataforma Impulsa't.

">

El Festival Revela't engega una campanya de micromecenatge

Última revisió 12-02-2021 16:01
19/04/2013

Revela'tEspai Fotogràfic espera aconseguir fins a 600€ a través d'una campanya de micromecenatge engegada amb la plataforma Impulsa't.

Per tal de recollir fons per la primera edició del Festival Revela't, els organitzadors han engegat una campanya de micromecenatge amb què esperen recollir 600€ oferint a canvi de cada aportació samarretes, xapes, davantals o llibres depenent de la quantitat aportada.

Els impulsors del Revela't el defineixen com "una singularitat, un esdeveniment únic, una sorpresa, potser inclús una bogeria." En qualsevol cas, el Festival Revela'T que arribarà a Vilassar de Dalt del 24 al 26 de maig vol ser un punt de trobada per a tots els aficionats a la fotografia i en especial pels amants de la fotografia analògica, química i argèntica. Aquest tipus de fotografia, allunyada dels estandards i tendències actuals, encaminats cada cop més cap al món digital, rehibndica una manera de fer fotografia més tradicional. 

Durant els tres dies que s'allargarà el festival s'organitzaran xerrades, exposicions, activitats, demostracions, tallers totes elles relacionades amb maneres de fer i entendre la fotografia alternatives al digital amb el Parc de can Rafart com a eix principal de les activitats. El Revela'T comptarà amb experts, ponents, fotògrafs i expositors de primera línia, per tal de mostrar totes les vessants i detalls de la fotografia analògica, química, argèntica.

Entre el 24 i el 26 de maig, Vilassar de Dalt es convertirà, doncs, en el centre de la fotografia analògica, química i argèntica amb la primera edició del Festival Revela't impulsat per Espai Fotogràfic.

Podeu fer aportacions a la campanya de micromecenatge a través de la plataforma Impulsa't clicant aquí.