Més de 20 parades de llibres i roses ocuparan la Plaça de la Vila el proper 23 d'abril per celebrar la diada de Sant Jordi.

">

Sant Jordi a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:01
18/04/2013

Sant Jordi 2013Més de 20 parades de llibres i roses ocuparan la Plaça de la Vila el proper 23 d'abril per celebrar la diada de Sant Jordi.

La regidoria de cultura ha organitzat com cada any la tradicional fira de venda de llibres i roses a la plaça de la Vila amb motiu de la DIADA DE SANT JORDI, aquest any el nombre d'entitats i particulars que ho han sol·licitat ha estat el més nombrós dels darrers anys (24 peticions).   Com ja és habitual, es podran comprar llibres nous, de segona mà per col·laborar amb el viatge de fi de curs dels alumnes de 4t d'ESO de l'institut i de 6è de primària del Ceip Francesc Macià, i roses. A més, la Biblioteca Pau Piferrer mostrarà els serveis que ofereix per incentivar la lectura i el préstec per a totes les edats. Com a novetat, aquest any l'Aula d'Adults oferirà el llibre de les millors receptes dels alumnes que van recollir, cuinar i tastar en un taller al Casal de Can Rafart. El projecte Voluntariat x Vilassar explicaran en què consisteix l'associació i les tasques que poden desenvolupar, i donaran la possibilitat als assistents d'unir-s'hi omplint la fitxa en el mateix lloc. De cara a la tarda, l'Espai Jove i el Centre Obert han programat activitats i tallers pels nens i nenes i nois i noies que tinguin ganes de gaudir d'una bona estona!   A més, la regidoria oferirà a totes les parades punts de llibre amb motiu de l'any Espriu.   Com cada any l'Institució Escolar Sant Jordi i l'escola Immaculada celebraran en el teatre la Massa el lliurament de premis dels seus respectius concursos literaris.