El nou Dedalt Cineclub s'estrenarà en les properes setmanes, amb sessions quinzenals al Casal Popular i busca finançament a través de micromecenatge a la plataforma CrowdThinking.

">

El nou Dedalt Cineclub busca finançament per micromecenatge

Última revisió 12-02-2021 16:02
05/04/2013

DeDalt CineclubEl nou Dedalt Cineclub s'estrenarà en les properes setmanes, amb sessions quinzenals al Casal Popular i busca finançament a través de micromecenatge a la plataforma CrowdThinking.

Vilassar de Dalt viurà, en les properes setmanes l’estrena de Dedalt Cineclub, una iniciativa cultural nascuda de la inquietud d’un grup de vilassarencs per acostar el millor cinema al poble. Dedalt Cineclub donarà l'opció de veure bon cinema i parlar-ne, de crear un lloc de trobada per a amants del cinema.
Dedalt Cineclub forma part d'una associació sense ànim de lucre recent nascuda al poble: Dedalt Societat Cultural. Dedalt Societat Cultural emmarca la seva activitat amb els objectius d’acostar al públic en general un cinema independent (no sempre relacionat amb minoritari) i ajudar a gaudir d'unes pel•lícules que no hi ha la possibilitat de veure ni a Vilassar, ni a Mataró, i en molts casos ni als cinemes més independents de Barcelona com els Verdi o els Icaria.
Segons els impulsors de la iniciativa, volen donar l'oportunitat no només de veure aquest cinema, sinó de comentar-lo en sessions de debat sobre els temes tractats i fer-ho amb l’opinió d'algú relacionat amb el film. Alhora però, volen mostrar un cinema no comercial però si popular en molts casos, fàcil d’entendre i per a tots els públics. Asseguren que no volen convertir-se en un centre per a 30 entesos en el cinema, sinó en el lloc on tot el poble va a conèixer altres realitats que les mostrades als multisales.
A banda del cineclub, però, l’activitat de l’entitat vol anar més enllà i convertir l’espai en possible escenari d’estrenes de productes petits.
Just en els inicis del projecte, i poques setmanes abans de l’estrena, el nou Cineclub DeDalt busca el suport de tota la població per finançar-se. Per això han iniciat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma CrowdThinking on es poden fer aportacions des de 5€ que donen dret a dues entrades per a alguna sessió del cineclub i fins a 250€ que donen dret a accedir a totes les pel•lícules del 2013 en una zona reservada a banda de l’oportunitat de participar en la selecció dels films.

Podeu trobar més informació i fer les vostres aportacions clicant aquí.
Visiteu la pàgina de Facebook del Dedalt Cineclub.