Aquest llicenciat en Filologia clàssica i gerent d'una empresa de distribució de productes químics que resideix a Vilassar de Dalt des de 2001 enceta la seva aventura literària amb aquesta novel·la negra, publicada per Ediciones Carena, que segueix les aventures d'una metgessa, un detectiu i una prostituta.

">

El vilassarenc Jose Antonio Lorente publica la novel·la La irrelevancia de llamarse Lucy

Última revisió 12-02-2021 16:02
26/03/2013

Novel·laAquest llicenciat en Filologia clàssica i gerent d'una empresa de distribució de productes químics que resideix a Vilassar de Dalt des de 2001 enceta la seva aventura literària amb aquesta novel·la negra, publicada per Ediciones Carena, que segueix les aventures d'una metgessa, un detectiu i una prostituta.

Quina relació hi pot haver entre una metge de família de vida acomodada, un detectiu borratxo i fracassat sense casos per poder subsistir i una prostituta que només busca que la vida no la maltracti encara més?
Mentre la doctora veu com, sense poder evitar-ho, la seva envejable situació es converteix en un malson en ser acusada d'assassinat per la mort de diversos dels seus pacients, el detectiu privat rep missatges en llatí d'un misteriós client que el portarà, en companyia de la prostituta, a viure aventures i perills.
Dues històries sense aparent relació que portaran els protagonistes cap a una tràgica trobada. Un destí capriciós, una voràgine de situacions que ens guiaran fins a un final sorprenent.

Podeu trobar més informació del llibre a la seva pàgina de Facebook.