L'Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer treballa a partir d'ara a l'edifici de l'antiga llar d'infants, Nª Senyora de Montserrat, situat al passatge Nirell, 2. El passat dissabte 9 de febrer van inaugurar el nou local que l'Ajuntament els ha cedit mitjançant un conveni per 10 anys. La inauguració va estar presidida per Jerònia Sánchez, presidenta de l'entitat i l'alcalde, Xavier Godàs.

">

L'Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer inaugura el seu nou local

Última revisió 12-02-2021 16:02
11/02/2013

inauguració local càncerL'Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer treballa a partir d'ara a l'edifici de l'antiga llar d'infants, Nª Senyora de Montserrat, situat al passatge Nirell, 2. El passat dissabte 9 de febrer van inaugurar el nou local que l'Ajuntament els ha cedit mitjançant un conveni per 10 anys. La inauguració va estar presidida per Jerònia Sánchez, presidenta de l'entitat i l'alcalde, Xavier Godàs.

Amb aquesta nova ubicació l'Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer disposa d'un espai més ampli per continuar oferint, després de 18 anys, tasques de prevenció i formació en matèria de salut, serveis de psicooncologia, assessorament dietètic, serveis d'orientació jurídico-laboral, atenció social i oncològica al pacient, a la seva família i a persones cuidadores. En aquest sentit, podran desenvolupar els tallers per a malalts oncològics que fins ara havíen de fer en altres edificis municipals per manca d'espai. Actualment s'estan portant a terme un taller de costura, els dijous de 17h a 20h, i un de teràpies naturals, els dilluns i els dimecres. 

Nopu local cancer

nou local associació contra el cancer

nou local associació contra el cancer

nou local associació contra el cancer

nou local càncer

Nou local Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer

La nova seu compta amb dos despatxos, un per als membres de l'Associació i un altre per als professionals que ofereixen el seu servei als malalalts, una sala polivalent, diverses sales que acolliran els tallers, una sala per a massatges i reiki, cuina, lavabo i un gran pati.  A més a més s’està muntant una biblioteca temàtica sobre el càncer. 

Peça informativa de l'acte enregidtrada per M1TV:

http://m1tv.xiptv.cat/municipi/vilassar-de-dalt/