Els primers sis mesos de funcionament de les rutes patrimonials a Vilassar de Dalt consoliden el projecte amb 1.200 visitants. Les visites al Castell i les rutes Prehistòrica i Vilassar Singular es converteixen, així, en un dels atractius del poble de cara a l’exterior.

">

Les rutes patrimonials es consoliden amb 1.200 visitants en els primers sis mesos

Última revisió 12-02-2021 16:02
05/02/2013

Rutes patrimonialsEls primers sis mesos de funcionament de les rutes patrimonials a Vilassar de Dalt consoliden el projecte amb 1.200 visitants. Les visites al Castell i les rutes Prehistòrica i Vilassar Singular es converteixen, així, en un dels atractius del poble de cara a l’exterior.

Les rutes patrimonials han portat fins a Vilassar desenes de visitants les primeres setmanes de l'any el 100% de les quals, a més, són de gent de fora del poble, sobretot de Barcelona.
Aquest passat dissabte, sense anar més lluny, 24 persones van poder gaudir de la ruta Vilassar Singular que ofereix la possibilitat de descobrir espais tan emblemàtics de la vila com els Forns Romans de La Fornaca, el Teatre La Massa, el Cau del Cargol i el Museu Arxiu. La ruta, a més, inclou un tast de vi de la DO. Alella.
A banda d'això, diversos grups concertats han visitat durant les darreres setmanes els Forns, el Cau del Cargol i el Teatre.
La ruta Vilassar Singular s'ofereix cada primer dissabte de mes i per apuntar-s'hi només cal consultar el web maresmeurisme.com o trucar al 691 170 860.
La ruta Prehistòrica que inclou una visita als elements prehistòrics més importants del poble es pot fer cada darrer dissabte de mes i també cal inscriure's a maresmeturisme.com o trucant al 691 170 860