El Centre Obert realitza una tasca preventiva fora de l'horari escolar donant suport, estimulant i potenciant l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat,  la socialització, l'èxit escolar i el suport familiar a nois i noies d'entre 11 i 18 anys.

">

El Centre Obert comença un nou curs

Última revisió 12-02-2021 16:03
27/09/2012

centre obertEl Centre Obert realitza una tasca preventiva fora de l'horari escolar donant suport, estimulant i potenciant l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat,  la socialització, l'èxit escolar i el suport familiar a nois i noies d'entre 11 i 18 anys.

El Centre Obert treballa acadèmicament donant suport i orientació escolar a nois i noies usuaris del servei. D'altra banda també incideixen entres àrees important per al desenvolupament dels nois i noies: l'àrea socioafectiva amb tutories individualitzades i tallers formatius; l'àrea  lúdica i  esportiva amb la celebració de festes tradicionals i activitats esportives i l'àrea de suport i orientació familiar amb la realització de tallers pràctics per a pares i mares amb fills/es adolescents i assessorament a famílies.

Programació mes d'octubre:

Inici de les activitats esportives al poliesportiu tots els divendres:

Fútbol sala, divendres  de 15h a 16:30h al  poliesportiu.  Oberta i gratuïta
Fitness, divendres de 15:55h a 16:55h al poliesportiu. Oberta i gratuïta.
Multisport, dimecres de 18:30h a 19:30h a les pistes esportives del Centre Obert. Oberta gratuïta.

Taller  d'higiene postural per a nois i noies del Centre.  
Taller de cuina per a nois i noies Centre.
Festa de la Castanyada.

Per a més informació podeu trobar-nos al 93 753 75 60 o bé centreobert@vilassardedalt.cat