L'Escola de Teatre de Vilassar de Dalt obre el període d’inscripció de les classes de teatre per al curs 2012-2013, adreçades a infants (a partir de 6 anys), joves i adults.

">

S'obren les inscripcions a l'Escola de Teatre de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:03
21/09/2012

Escola de TeatreL'Escola de Teatre de Vilassar de Dalt obre el període d’inscripció de les classes de teatre per al curs 2012-2013, adreçades a infants (a partir de 6 anys), joves i adults.

El TEATRE és una forma d’expressió, i com a tal, té infinites possibilitats a l’hora d’estimular la creativitat individual i col•lectiva.

EL TEATRE ens ajuda a treballar i ampliar el vocabulari i millorar la nostra capacitat per expressar-nos en públic d’una manera adequada .

EL TEATRE ens permet relacionar-nos i aprendre a treballar en equip, fomentar el respecte, la tolerància, l’afany de superació i  la capacitat de lideratge.

EL TEATRE és una eina molt útil per a desenvolupar i afirmar la personalitat.

L’Escola de Teatre de Vilassar de Dalt ofereix el servei de recollida a les escoles del municipi tant si l’alumne assisteix a classe un dia com dos dies, cal marcar-ho en el full d’inscripció i especificar l’escola i el curs i classe corresponent, així com avisar a l’escola dels dies en que es recollirà l’alumne.

Els grups s’obriran a partir d’un mínim de 8 inscripcions i els dies i horaris podran variar en funció del nombre d’alumnes inscrits prèvia notificació i confirmació per part dels pares i/ o alumnes interessats.
Les inscripcions es poden formalitzar en el Casal Piferrer (Mestra Viladrosa, 44). Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon 937539797 o bé per correu electrònic a les adreces següents: escolateatre@vilassardedalt.cat; martinezan@vilassardedalt.cat. La data límit per formalitzar la inscripció és divendres 28 de setembre de 2012.