Del 21 de setembre al 13 d’octubre Mataró, Badalona, Cabrera de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt, Premià de Mar, Tiana i el Masnou acullen exposicions, tallers experimentals, conferències, gastronomia i recreacions històriques que transportaran els visitants 25 segles enrere en el temps i permetran descobrir i assaborir el llegat dels antics pobladors del Maresme, l’antiga Laietània.

">

Arrenca una nova edició del Festival Laietània

Última revisió 12-02-2021 16:03
18/09/2012

Festival LaietàniaDel 21 de setembre al 13 d’octubre Mataró, Badalona, Cabrera de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt, Premià de Mar, Tiana i el Masnou acullen exposicions, tallers experimentals, conferències, gastronomia i recreacions històriques que transportaran els visitants 25 segles enrere en el temps i permetran descobrir i assaborir el llegat dels antics pobladors del Maresme, l’antiga Laietània.

El projecte està coordinat conjuntament per Tanit didàctica i difusió cultural i el Consorci de Turisme de Costa de Barcelona Maresme i col•laboren el Museu de Mataró, Museu de Badalona, Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, Museu de la Nàutica del Masnou, Museu de Premià de Dalt, Museu de l’Estampació de Premià de Mar, La Fundació Burriac, l’ Institut de Promoció Econòmica de Ciutat de Mataró, L’Associació d’Amics de Sent Romà, el portal web Maresme Turisme i els jaciments arqueològics de els Forns Romans de la Fornaca, Torre Llauder, Can Modolell, Cadira del Bisbe, i Can Sent Romà.

Vilassar de Dalt oferirà la possibilitat d'assistir a la xerrada Nunc est bibendum. El vi a la Laietània, també el taller experimental Domus Aeterna. Els rituals de la mort en època romana i un taller infantil de mosaic.