El passat dissabte 15 de setembre es va celebrar el primer Fòrum Educatiu de Vilassar de Dalt. Un espai on, diversos agents de tots els àmbits van treballar per definir i identificar quines són les línies d'actuació prioritàries per fer de Vilassar un poble educador.

">

El I Fòrum Educatiu posa sobre la taula les necessitats educatives de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 16:03
18/09/2012

forum educatiuEl passat dissabte 15 de setembre es va celebrar el primer Fòrum Educatiu de Vilassar de Dalt. Un espai on, diversos agents de tots els àmbits van treballar per definir i identificar quines són les línies d'actuació prioritàries per fer de Vilassar un poble educador.

La jornada va tenir lloc a l’Institut Jaume Almera i hi van assistir una vuitantena de persones. El Fòrum va començar a les 10 del matí amb la presentació i benvinguda de la regidora d’Educació, Maria Lluïsa Ruhí. Tot seguit va agraïr l’assistència als participants la representant de l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona.

 forum educatiuforum educatiu

forum educatiu

forum educatiu

La celebració del I Fòrum Educatiu va servir per posar en comú diverses necessitats que té el municipi de cara a l’educació permanent i a la implicació de la xarxa ciutadana en aquesta matèria. Els assistents, la gran majoria agents educatius,  van poder escoltar les explicacions de Marc Majó de l’empesa INDIC   de l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies  
El  fòrum també va tenir una part més pràctica mitjançant grups de treball on es van tractar tres temes: Valors, convivència i civisme, L’educació més enllà de l’escola i Qualitat de l’ensenyament, coordinació i cooperació dels agents educatius.

forum educatiu

forum educatiu

forum educatiu

forum educatiu

Passades les dues de la tarda es va posar el punt i final a la jornada amb el tancament a càrrec de l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs.

PLA EDUCATIU VILASSAR previa2 from abaquero on Vimeo.