Robatori frustrat a l'Estanc del c/ Anselm Clavé

Última revisió 12-02-2021 16:03
07/09/2012

La Policia Local de Vilassar de Dalt frustra un robatori a l'Estanc del carrer Anselm Clavé. En el robatori i fugida hi han participat dues persones que han sostret 4 capses de tabac i el calaix dels diners.

Al voltant de les 02:20h del divendres set de setembre s'ha disparat una alarma al c/Anselm Clavé després de sentir-se un cop molt fort.

Una patrulla de la Policia Local formada per dos agents s'han desplaçat a peu cap al carrer Anselm Clavé. Quan hi ha arribat un vehicle que es trobava a l'alçada de l'estanc ha iniciat la marxa de forma molt brusca i encarant cap als agents els quals es trobaven en un costat. Un dels agents, ha donat l'aturada reiteradament al vehicle, col•locant-se de forma més visible encara. El vehicle, però, ha accelerat encara més per atropellar-lo, i després de tornar a donar l'avís reiteradament i davant del perill d'intent d'atropellament, els agents han hagut de saltar per no ser atropellats, obrint foc per intentar frustrar la fuga.

La Policia Local ha qualificat el cas com un presumpte robatori amb força, delicte de danys, un delicte d'homicidi en temptativa i un delicte contra la seguretat viària per la temeritat i intenció de posar en perill la integritat personal i/o vida de tercers de forma voluntària mitjançant el vehicle.

En el robatori i fugida hi han participat, segons testimonis, dues persones. A l'estanc han sostret 4 capses de tabac i el calaix dels diners. El modus operandi ha estat tallar la persiana de l'establiment amb una cisalla. Posteriorment han trencat el vidre de l'aparador i han entrat.

El vehicle, el qual era robat, s'ha localitzat al carrer Mestre Lluis Millet després que un veí de la zona escoltés  un vehicle que feia força soroll degut a la llanta que fregava l'asfalt ja que un dels trets havia perforat una roda. Els dos pressumptes autors del robatori han marxat a peu pels hivernacles del Torrent del Blanqueig.

Dotacions de mossos han estat cercant per la zona als autors sense cap resultat. A partir d'ara la unitat de policia científica inspeccionarà el vehicle i el local per extreure probes suficients per imputar els delictes als pressumptes autors dels fets.