Una vintena de colles geganteres van participar, diumenge, a la cercavila i acte central de celebració del centenari d'en Lluís i la Maria. Colles vingudes d'arreu de Catalunya, del País Valencià, de les Illes Balears, d'Aragó i de Madrid va desfilar pels carrers de la Vila fins al parc de can Rafart on es va felicitar oficialment als gegants homenatjats.

">

Festa final del centenari d'en Lluís i la Maria

Última revisió 12-02-2021 16:03
27/08/2012

acte central centenari gegantsUna vintena de colles geganteres van participar, diumenge, a la cercavila i acte central de celebració del centenari d'en Lluís i la Maria. Colles vingudes d'arreu de Catalunya, del País Valencià, de les Illes Balears, d'Aragó i de Madrid va desfilar pels carrers de la Vila fins al parc de can Rafart on es va felicitar oficialment als gegants homenatjats.

La trobada va comptar amb una cinquantena de figures gegants, entre les quals no hi van faltar els gegants homenatjats, en Lluís i la Maria acompanyats d' en Pere Màrtir i la Genisa i els gegantó de l'Escola Francesc Macià. La cercavila que es va allargar més d'una hora va transcórrer pels carrer dels municipi amb final al parc de can Rafart on va tenir lloc l'acte de celebració del centenari.

cercavila de gegants centenari

cercavila de gegants centenari

cercavila de gegants centenari

cercavila de gegants centenari

Un cop al parc, els gegants de Barcelona van fer el ball protocolari davant les autoritats locals encapçalades per l'alcalde, Xavier Godàs. I tot seguit es va descobrir el regal sorpresa pels gegants centenaris: una capsa plena de globus de colors amb un pastís commemoratiu.

acte central centenari gegants

cercavila de gegants centenari

acte central centenari gegants

acte central centenari gegants

Tot seguit, la Colla de Geganters va lliurar un record de l'acte a totes les colles participants i a l'alcalde, qui també va fer entrega al Cap de Colla, Cèsar Carmona, d'una placa commemorativa de l'efemèride.  

Una gran festa que va cloure amb una ballada conjunta de tots els gegants i amb l'agraïment dels geganters a tots els comerços, empreses i al consistori per la col·laboració econòmica que han aportat i que els ha ajudat a fer possible els actes de celebració.