Una nova edició i renovada de les Vilabarraques ha omplert el parc de can Rafart el passat dijous i divendres al vespre com a prèvia de la Festa Major dels Sants Genís.

">

Vilabarraques, la prèvia de la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 16:03
23/08/2012

VilabarraquesUna nova edició i renovada de les Vilabarraques ha omplert el parc de can Rafart el passat dijous i divendres al vespre com a prèvia de la Festa Major dels Sants Genís.

Les Vilabarraques, organitzades per la Coordinadora de Vilabarraques, els Diabòlics Anònims, la JERC, ARRAN, la CUP de Vilassar i l'Agrupament Escolta Serra de Marina, han omplert el parc de can Rafart les nits del 23 i 24 d'agost amb una desena de concerts de grups vinguts d'arreu del territori. 

Vilabarraques

Vilabarraques

Vilabarraques

Vilabarraques

La nit del dijous 23 van ser els grups Skabòries, Itaca Band, Ebri Knight i el PD Busquets els encarregats d'obrir el primer dia del festival. La segona nit va ser el torn dels Homeless, Kòdul, Tetua, el grup local The Jau+ i el PD Fotlifoc.

Els organitzadors, que han optat per aquesta modalitat de dos dies de concerts amb l'objectiu d'apropar la Festa Major a la població més jove, estan satisfets de la rebuda que ha tingut l'esdeveniment aquest any i de la participació i l'assitència de públic que han aconseguit al llarg de les dues nits.