L'equip de la sèrie de TV3 ha escollit el Parc de Can Rafart de Vilassar de Dalt per rodar-hi algunes escenes que es podran veure en la propera temporada.

">

L'equip de 'La Riera' roda a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:03
16/07/2012

La Riera a Vilassar de DaltL'equip de la sèrie de TV3 ha escollit el Parc de Can Rafart de Vilassar de Dalt per rodar-hi algunes escenes que es podran veure en la propera temporada.

L'equip de La Riera, la sèrie de sobretaula de TV3 que aquest diumenge al vespre va arribar al final de la seva tercera temporada, ha estat rodant, aquest matí a Vilassar de Dalt. L'equip de la sèrie ha escollit el parc de Can Rafart per rodar-hi algunes escenes que es podran veure en la que serà la quarta temporada del serial.

 Els actors David Selvas que interpreta el personatge de l'Ernest, i Fermí Reixach que interpreta el paper de Guillem Almeda, han estat uns dels que han visitat el poble. L'equip, encapçalat pel director de la sèrie, Esteve Rovira han rodat a l'Era de Can Rafart i també a la pèrgola. Els capítols es podran veure a partir del proper mes de setembre a les tardes de TV3.

La Riera a Vilassar de Dalt La Riera a Vilassar de Dalt