Principi d'acord per mancomunar serveis amb els ajuntaments de Premià de Dalt i Cabrils

Última revisió 12-02-2021 16:03
04/07/2012

El passat dijous 28 de juny, es van reunir al nostre Ajuntament els alcaldes de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i Pérez, de Premià de Dalt, Joan Baliarda i Sardà, i l'alcaldessa de Cabrils, Avelina Morales i Serra, amb la finalitat de valorar els aspectes en comú dels tres municipis. Les tres alcaldies varen acordar iniciar un procés de col·laboració intermunicipal en matèria de projectes i serveis, amb la idea de concretar possibles mancomunacions i/o coordinacions de serveis municipals.

La realitat econòmica i la relació de veïnatge entre municipis amb similars problemàtiques ens obliga a exercir la responsabilitat d'assegurar la prestació dels serveis necessaris sumant esforços. És així com els ajuntaments també han de poder combatre la crisi tot continuant atenent com es mereixen les seves respectives poblacions.

Per tal de donar continuïtat a aquesta primera reunió de les tres alcaldies, s'acordà fixar una segona reunió en les properes setmanes en què es constituirà una taula tècnica dels tres municipis, la funció de la qual serà elaborar un document de planificació d'aquells serveis que els tres municipis poden compartir en major o menor grau.