La davallada de les preinscripcions a les Llars d’Infants municipals obliga a l’Ajuntament a tancar l’edifici de N. Sra. de Montserrat. De les 92 places que s’han ofert per nous infants de cara al curs 2012-2013 se n’han sol•licitat 65, vuit de les quals són de famílies de fora el poble. Tot i això, el més probable és que les inscripcions que s’acabin fent efectives estiguin per sota de les 65 que s’han donat inicialment.

">

La Llar d'Infants N. Sra. de Montserrat tanca a causa de la baixa constant de preinscripcions

Última revisió 12-02-2021 16:04
30/05/2012

N. Sra de MontserratLa davallada de les preinscripcions a les Llars d’Infants municipals obliga a l’Ajuntament a tancar l’edifici de N. Sra. de Montserrat. De les 92 places que s’han ofert per nous infants de cara al curs 2012-2013 se n’han sol•licitat 65, vuit de les quals són de famílies de fora el poble. Tot i això, el més probable és que les inscripcions que s’acabin fent efectives estiguin per sota de les 65 que s’han donat inicialment.

Davant d'aquest situació, la decisió del consistori és concentrar tota l'oferta a l'edifici de can Roura i traslladar-hi els alumnes de N.Sra de Montserrat per tal d'optimitzar els recursos i els serveis disponibles.

Amb aquesta reestructuració, el municipi perd 41 places de la Llar d'Infants. Des del consistori ja han avançat que es mantindran les ràtios autoritzades pel Departament d'Educació de la Generalitat, les educadores de reforç que pertoquen per aules i tots els serveis i la mateixa qualitat que s'està oferint actualment. 

L'alcalde, Xavier Godàs, i la regidora d'Educació, Maria Lluïsa Ruhí, ja s'han reunit amb la directora i les educadores de les Llars d'Infants per comunicar-los la decisió presa. De la mateixa manera també ho han fet amb els pares i mares del centre N. Sra. de Montserrat que, a partir del curs vinent, hauran de portar els nens i nenes a can Roura.   

L'Ajuntament està molt satisfet de la feina duta a terme en la llar d'infants i de la implicació de l'equip d'educadores i demés personal involucrat en l'educació dels nostres infants. El projecte municipal és i serà oferir a Vilassar de Dalt una educació infantil en la franja 0-3 de qualitat i de gestió directa. El context econòmic, però, obliga a replantejar el servei, en la mesura que també les famílies es plantegen la possibilitat d'inscriure el seu nen o nena a la llar d'infants en funció de la situació econòmica familiar.