A partir d'ara, els divendres de 7 a 9 del vespre i per les ones de Ràdio Vilassar de Dalt sonarà el nou projecte de Ràdio Cabrils. Per mitjà d’un conveni, l’emissora vilassarenca cedeix dues hores setmanals a l’Ajuntament veí per tal que realitzi la seva pròpia programació, amb continguts i personal propis.

">

Vilassar de Dalt i Cabrils signen un conveni de col·laboració en l'àmbit comunicatiu

Última revisió 12-02-2021 16:05
20/03/2012

microA partir d'ara, els divendres de 7 a 9 del vespre i per les ones de Ràdio Vilassar de Dalt sonarà el nou projecte de Ràdio Cabrils. Per mitjà d’un conveni, l’emissora vilassarenca cedeix dues hores setmanals a l’Ajuntament veí per tal que realitzi la seva pròpia programació, amb continguts i personal propis.

El programa de Ràdio Cabrils, conduït per Neus Lloveras i Natalia Denboer, s’estructurarà en dues parts, la primera més informativa i una segona part més juvenil sota el títol de Cabrilsfòrnia. En el primer programa, que es va emetre el passat divendres, hi van assistir l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales. Tots dos van considerar una molt bona oportunitat de col•laboració entre els dos municipi i un bon exemple de com els ajuntament poden arribar a compartir espais i serveis per reduir despeses.

radio cabrils alcaldes