La creadora escènica, coreògrafa, ballarina i directora teatral internacional Marta Carrasco imparteix un taller a Vilassar de Dalt aquest febrer.

">

La ballarina i coreògrafa Marta Carrasco imparteix un taller a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:05
13/02/2012

Marta CarrascoLa creadora escènica, coreògrafa, ballarina i directora teatral internacional Marta Carrasco imparteix un taller a Vilassar de Dalt aquest febrer.

Des de les regidories de joventut i cultura d'impulsa el workshop de Marta Carrasco, “Que nos quiten lo bailao” enfocat a actors i actrius, no actors, ni actrius, ballarins/ballarines, no ballarins/ballarines, dramaturgs/dramaturgues, poetes/poetesses, amants del teatre o de la dansa, etc. En definitiva, per a tots aquells i aquelles que vulguin experimentar o crear dintre del món de les arts escèniques!! És un projecte que neix de l’impuls i la motivació dels joves de la Comissió Dndori i de la voluntat de les dues regidories per fomentar la cultura dins les arts escèniques a Vilassar de Dalt.

El taller tindrà lloc del 27 al 29 de febrer i l'1 de març de 2012 (dilluns a dijous) a l'Aula de Dansa de Vilassar de Dalt i el Teatre La Massa.

Inscripcions a: www.martacarrasco.com
Més informació a: 93 750 79 19 / espaijove@vilassardedalt.cat