El temporal de neu i fred siberià ja ha fet acte de presència a Vilassar de Dalt. La neu va començar a caure la nit passada i ho ha fet de manera intensa fins al migdia. Des de l’Ajuntament ja s’han activat plans preventius destinats a diversos sectors de la població. Els serveis d’emergència ja han estat activats per tal de poder fer front a qualsevol incidència. Per qualsevol emergència podeu contactar amb la policia local al telèfon 93.753.98.38.

">

La neu arriba a Vilassar de Dalt sense incidències destacades

Última revisió 12-02-2021 16:05
02/02/2012

nevada febrerEl temporal de neu i fred siberià ja ha fet acte de presència a Vilassar de Dalt. La neu va començar a caure la nit passada i ho ha fet de manera intensa fins al migdia. Des de l’Ajuntament ja s’han activat plans preventius destinats a diversos sectors de la població. Els serveis d’emergència ja han estat activats per tal de poder fer front a qualsevol incidència. Per qualsevol emergència podeu contactar amb la policia local al telèfon 93.753.98.38.

D'altra banda, la regidoria de Via Pública ha informat que s'ha activat la fase d'emergència i que ja s'ha prohibit l'accés als camins de muntanya, com el de la Costa o la Paret Seca i s'ha tirat sal en alguns carrers per tal de garantir l'entrada i la sortida del poble. Davant la previsió de la baixada important de les temperatures per aquesta tarda, la brigada municipal i els ADF disposen de reserven de sal i no es descarta procedir a tallar més carrers pel peril de glaçades.

Aquest matí s'ha escampat sal de forma preventiva a les zones que van causar problemes durant la nevada de 2010, al Carrer M. Moreno des de Murillo fins a la Plaça de la Vila, al Vial de Can Maians i la Rotonda, l'Avinguda Sant Sebastià, C/ Rafart, el Torrent Galbanya, la Riera de Targa des d'Avda. Sant Sebastià fins a C/ Nord, C/ Dr. Emili Masriera, C/ Nord, C/ Joan Salvat Papasseit i el C/ J.V. Foix.

A més a més, la Brigada Municipal ha subministrat 20 sacs de sal als veïns de la zona de muntanya que l’escamparan pels trams de camins amb mes pendent del Camí de la Paret seca, a la zona compresa entre la Creu de Can Boquet i el Dolmen i a la Baixada des de la Creu de Can Boquet cap a Vallromanes.

Per la seva banda, la regidoria de Serveis Socials ha suspès el servei de menjador del Casal de Dia per tal d'evitar que els usuaris s'hagin de desplaçar. En lloc del dinar a can Rafart s'ha ofert als avis la possibilitat de portar-los el dinar a casa seva. Dues persones s'han acollit a aquesta possibilitat. A més, les treballadores socials estan visitant totes aquelles persones grans que viuen soles per si necessiten qualsevol cosa.

Finalment, seguint les recomanacions de la conselleria, la regidoria d'Educació ha informat que s'han anul•lat les classes d'aquesta tarda a totes les escoles del municipi. Per demà, es preveu total normalitat. Les previsions apunten que durant la tarda es poden reprendre les nevades i destaquen una important baixada de les temperatures per aquesta nit i demà.

Per qualsevol emergència podeu contactar amb la policia local al telèfon 93.753.98.38.