L’Assemblea Nacional Catalana del Maresme prepara pel proper diumenge, dia 15 de gener, la Caravana per a l’Estat Propi. L’objectiu de la caravana és donar a conèixer l’entitat organitzadora com a pas previ al seu procés constituent del mes de març. El passat dilluns va tenir lloc la roda de premsa informativa en què hi va participar l'alcalde de Vilassar de Dalt que va donar el seu suport a la iniciativa.

 

">

L'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, dóna suport a la Caravana per la Independència

Última revisió 12-02-2021 16:05
10/01/2012

Alcalde durant la roda de premsaL’Assemblea Nacional Catalana del Maresme prepara pel proper diumenge, dia 15 de gener, la Caravana per a l’Estat Propi. L’objectiu de la caravana és donar a conèixer l’entitat organitzadora com a pas previ al seu procés constituent del mes de març. El passat dilluns va tenir lloc la roda de premsa informativa en què hi va participar l'alcalde de Vilassar de Dalt que va donar el seu suport a la iniciativa.

 

A la roda de premsa també hi van intervenir Xavi Ponsdomènech i Toni Llimona, secretaris de l'Assemblea Nacional Catalana (fase constituent), Laura Vilagrà, alcaldessa de Santpedor, presidenta de DECIDIM.CAT i vocal de l'Associació de Municipis per la Independència.

La Caravana per l'Estat propi tindrà 2 punts de sortida, des de Tordera i des de Montgat i el punt de trobada serà cap al migdia a Canet de Mar. Els promotors volen que els ciutadans s'hi afegeixin durant el recorregut.

Vídeo de la intervenció de Xavier Godàs durant la roda de premsa: