Han passat 15 anys des de la primera edició de la fira de Santa Llúcia i continua sent un dels actes centrals i més concorreguts de les festes de Nadal al municipi. L'acte, que organitza l'Associació de Veïns del barri de can Salvet, va aplegar una cinquantena d'estands comercials que van oferir, al llarg del cap de setmana passat, tota mena d'objectes nadalencs.

">

La fira de Santa Llúcia continua sent un èxit després de 15 anys

Última revisió 12-02-2021 16:05
18/12/2011

fira de santa lluciaHan passat 15 anys des de la primera edició de la fira de Santa Llúcia i continua sent un dels actes centrals i més concorreguts de les festes de Nadal al municipi. L'acte, que organitza l'Associació de Veïns del barri de can Salvet, va aplegar una cinquantena d'estands comercials que van oferir, al llarg del cap de setmana passat, tota mena d'objectes nadalencs.

L'alcalde, Xavier Godàs, va inaugurar per primer cop la fira de Santa Llúcia acompanyat dels regidors i regidores, el president de l'AAVV de can Salvet, Joan Fernández, el mòssen Jordi Gutiérrez i un a representació del Pubillatge de Vilassar de Dalt. Tot seguit la comitiva va donar la benvinguda als paradistes visitant, una per una, totes les parades que omplien la fira d'enguany. Tot i les baixes temperatures, els vilassarencs i vilassarenques no es van voler perdre una de les cites més importants de les festes de Nadal al municipi.

inauguració fira santa llúcia

inauguració fira santa llúcia

fira de santa llucia

fira de santa llucia

Com ja és habitual, els més petits van poder fer cagar el Tió, van veure en persona el Pare Noel i van poder entregar les seves cartes al Patge Reial.

A més de tot el que oferia la fira, es van viure actes paral·lels com la comunicació per sorpresa del centanari dels gegants de Vilassar de Dalt, en Lluís i la Maria. Els geganters van aprofitar la seva participació a la fira per fer públic que l'any 2012 serà un any inoblidable per ells i pel poble per la celebració dels 100 anys del gegants vells.

fira de santa llucia

fira de santa llucia

A banda, la iniciativa popular de les abraçades gratuïtes també va concórrer a la fira per regalar abraçades a totes aquelles persones que hi volguéssin participar.

fira de santa llucia