La masterclass de Bodycombat organitzada per la regidoria d'esports i el servei d'esports i fitness del Gimnàs del Pavelló de Can Banús va reunir més de 100 esportistes a la pista del Pavelló i va recollir prop de 1000€.

">

Vilassar recull 1000€ per La Marató de TV3

Última revisió 12-02-2021 16:05
12/12/2011

Vilassar amb La Marató de TV3La masterclass de Bodycombat organitzada per la regidoria d'esports i el servei d'esports i fitness del Gimnàs del Pavelló de Can Banús va reunir més de 100 esportistes a la pista del Pavelló i va recollir prop de 1000€.

Vilassar de Dalt amb La Marató de TV3Durant una hora, més de 100 esportistes van fer una sessió solidària de Bodycombat per recollir diners per La Marató de TV3 que aquest 2011 arriba a la seva 20a edició i es dedica a la investigació sobre regeneració i transplantament d'òrgans i teixits.
A través dels donatius que participants i espectadors van realitzar, es van recollir un total de 951,70€.

L’acte no hauria estat possible sense el suport tècnic de So Yelo, les aigües cedides pel Bar del Pavelló i l’Associació Vilassar de Dalt contra el càncer i les samarretes de Roger’s que es varen repartir entre tots els participants a l’activitat.

A banda dels vilassarencs i vilassarenques que es van acostar al pavelló can Banús, l’acte va comptar amb una bon grup de participants de Badalona i Santa Coloma de Gramanet.

Vilassar de Dalt amb La Marató de TV3  Vilassar de Dalt amb La Marató de TV3

Vilassar de Dalt amb La Marató de TV3  Vilassar de Dalt amb La Marató de TV3

Aquest proper diumenge 18 de desembre Vilassar de Dalt es continuarà mobilitzant per La Marató de TV3 amb la representació de l'obra Et faré néixer de nou al Teatre del Casal a càrrec de la Companyia Blanc i Negre.