El sociòleg, escriptor i periodista, Salvador Cardús, serà l'encarregat d'inaugurar el curs escolar 2011-2012 a Vilassar de Dalt amb la conferència Educar en temps d'incertesa. L'acte, que tindrà lloc el proper dimarts 8 de novembre a les 9 del vespre al teatre La Massa, va dirigit a tot el món educatiu del municipi i a pares i mares.

">

Vilassar de Dalt tindrà el privilegi d'inaugurar el curs escolar amb Salvador Cardús

Última revisió 12-02-2021 16:06
17/10/2011

Salvador cardúsEl sociòleg, escriptor i periodista, Salvador Cardús, serà l'encarregat d'inaugurar el curs escolar 2011-2012 a Vilassar de Dalt amb la conferència Educar en temps d'incertesa. L'acte, que tindrà lloc el proper dimarts 8 de novembre a les 9 del vespre al teatre La Massa, va dirigit a tot el món educatiu del municipi i a pares i mares.

Aquest any i per primera vegada la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament ha preparat un acte solemne per donar el tret de sortida a la inauguració del nou curs escolar de Vilassar de Dalt. El sociòleg Salvador Cardús serà l'encarregat d'obrir el curs 2011-2012 amb la conferència Educar en temps d'incertesa.

És una bona oportunitat per reflexionar sobre l'educació, el paper de la família, de l'escola i de la societat, en un temps on la paraula crisi s'obre a molts significats i, segons Cardús, cal aprendre a educar en la incertesa.

Dia: Dimarts 8 de novembre 2011

Lloc: teatre La Massa

Hora: 21h.