La Creu Roja amplia el nombre de persones que reben mensualment un lot de productes de suport personal a Vilassar de Dalt. Amb aquesta ampliació seran un total de 21 persones grans en situació de vulnerabilitat que són ateses per la Creu Roja.

">

Un total de 21 persones grans de Vilassar de Dalt reben productes de suport personal

Última revisió 12-02-2021 16:06
29/09/2011

Lots de productesLa Creu Roja amplia el nombre de persones que reben mensualment un lot de productes de suport personal a Vilassar de Dalt. Amb aquesta ampliació seran un total de 21 persones grans en situació de vulnerabilitat que són ateses per la Creu Roja.

Aquest iniciativa s'emmarca en el programa VBellesa Activa, que la Creu Roja desenvolupa a la demarcació de Barcelona per tal de promoure l'autonomia i la independència de les persones grans, així com per ajudar a cobrir les seves necessitats.
Els lots de productes de suport personal contenen productes alimentaris i higiènics, entre els quals figuren els següents: sucre, llet en pols, galetes, llegums, arròs, llaunes de tonyina, mongetes verdes, pasta, sobres de sopa, gelatina, ampolles oli d'oliva, gel, crema corporal o pasta de dents.
El repartiment dels productes de suport personal a domicili el realitzen els voluntaris i voluntàries del programa de proximitat que la Creu Roja realitza amb les persones grans.