El passat divendres, la plaça de la Vila va ser el punt de trobada de més de 350 veïns i veïnes de Vilassar de Dalt que van voler mostrar el seu rebuig i malestar en contra les retallades de Servei d'Atenció Continuada (SAC) anunciades per la Generalitat. Sota el lema Cap dia sense CAP, el grup d'indignats van escenificar l'enterrament del servei.

">

Més de 350 persones es concentren en contra les retallades del SAC

Última revisió 12-02-2021 16:07
11/07/2011

Manifestació en contra la retallada del CAPEl passat divendres, la plaça de la Vila va ser el punt de trobada de més de 350 veïns i veïnes de Vilassar de Dalt que van voler mostrar el seu rebuig i malestar en contra les retallades de Servei d'Atenció Continuada (SAC) anunciades per la Generalitat. Sota el lema Cap dia sense CAP, el grup d'indignats van escenificar l'enterrament del servei.

L'acte, sorgit de la iniciativa popular i convocat principalment a través de les xarxes socials, va aplegar més de 350 persones entre les quals hi havia veïns de Cabrils també afectats pel tancament. Des del balcó de l'Ajuntament, van parlar dues afectades, la Sílvia Díaz i la Teresina que van explicar els seus casos. També ho va fer la Chus Sánchez, una de les impulsores de la concentració. 

El grup d'indignats de Vilassar de Dalt, va fer una representació de la 'mort' del servei sanitari escenificant l'enterrament del CAP.      

Aquesta inciativa se suma a la recollida de les més de 3.000 signatures en contra d'aquest tancament que afectarà a una població d'unes 16.000 persones.

Manifestació en contra la retallada del CAPManifestació en contra la retallada del CAPManifestació en contra la retallada del CAP

http://vimeo.com/26220725