La Flama del Canigó arriba a Vilassar

Última revisió 26-06-2023 09:59
26/06/2023

El passat divendres 23 de juny, la Flama del Canigó va arribar a Vilassar des del cor dels Pirineus. Un any més, ho va fer a mans d'atletes del CE Fondistes i del CE Sensacions amb la col·laboració de l'ADF de Vilassar de Dalt. L'arribada de la Flama va donar el tret d'inici a la revetlla de Sant Joan en una nit que va continuar amb l'encesa de la gran foguera i la lectura del manifest.

La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris la distribueixen arreu dels Països Catalans per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. A Vilassar va arribar de la mà del CE Fondistes i del CE Sensacions que la van encendre en un dels punts de relleu entre Cabrera i Vilassar de Mar. Un cop rebuda la flama, els atletes es van dirigir a l'ermita de Sant Sebastià on l'esperava una comitiva encapçalada per les autoritats locals i membres de i l’ANC.

Amb l'encesa de torxes va començar la marxa fins al parc de can Rafart on l’alcaldessa, Carola Llauró, va obrir els parlaments, Paquita Puig va fer la lectura d’un poema i Viki Llongueras els va tancar amb la lectura del manifest. Tot seguit es va fer l'encesa popular de la foguera preparada pels Diabòlics Anònims i l’acte es va tancar amb el Cant dels Segadors.