El Consell d'infants visita el Parlament de Catalunya

Última revisió 12-02-2021 15:05
21/11/2019

Els infants del Consell d'infants de Vilassar de Dalt van visitar, aquest dimecres 20 de novembre, el Parlament de Catalunya. Amb motiu del Dia Universal de la Infància, els nens i nenes van poder visitar la institució i conèixer-ne el funcionament de la mà del President Roger Torrent.

El passat 20 de novembre, en commemoració del Dia Universal de la Infància (UNICEF) i del 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l'Infant, els membres del Consell d'Infants de Vilassar conjuntament amb nens i nenes de Rubí, Santa Eulàlia de l'Hospitalet de Llobregat, Mollerussa, Barcelona, Igualada i Tarragona van poder anar al Parlament de Catalunya on el Molt Honorable President, Roger Torrent, els va rebre en audiència.

Parlament Parlament

Durant la trobada, els nens i nenes van tenir l'oportunitat de fer arribar al President del Parlament les seves inquietuds, comentaris, reflexions o preguntes relacionades amb la infància i els seus drets a partir del treball que es va fer als diferents municipis.

Va ser una gran experiència poder conèixer la historia del edifici, el funcionament del Parlament i per poder conèixer i entrevistar el President.

Parlament Parlament
Foto:Ivo Feliu Sarrionandía