L'Ajuntament, a través de la Fundació Pere Tarrés, impulsa un nou curs amb Certificat de Professionalitat de dinamització d'activitats de temps lliure infantil i juvenil. El curs, que començarà el 4 de desembre, està 100% subvencionat i consta de 170 h teòriques i 160 h de pràctiques.

">

L'Ajuntament impulsa un nou curs de monitor/a de lleure

Última revisió 12-02-2021 15:05
19/11/2019

curs de monitor de lleureL'Ajuntament, a través de la Fundació Pere Tarrés, impulsa un nou curs amb Certificat de Professionalitat de dinamització d'activitats de temps lliure infantil i juvenil. El curs, que començarà el 4 de desembre, està 100% subvencionat i consta de 170 h teòriques i 160 h de pràctiques.

El Curs de monitor/a prepara a l'alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, per mitjà de l'aplicació de les tècniques específiques d'animació grupal, amb una incidència explícita en l'educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Consulteu tota la informació del curs i feu la vostra inscripció en aquest enllaç.