Representació vilassarenca a la Mostra Literària del Maresme

Última revisió 12-02-2021 15:05
19/11/2019

Sant Vicenç de Montalt ha estat aquest any el municipi organitzador de l'acte oficial de lliurament de premis de la Mostra Literària del Maresme. En aquesta edició han participat obres en poesia i prosa de 22 municipis de la comarca entre ells Vilassar de Dalt que ha tingut tres obres guanyadores i el premi extraordinari de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual.

La Mostra Literària del Maresme ha arribat aquest any a la 36a edició i ha celebrat l'acte d'entrega de premis a Sant Vicenç de Montalt. En aquesta edició, els premis han reconegut els treballs de tres vilassarenques i vilassarencs: Irene Tierz Domingo amb l'obra "Ella" (1r primer poesia del Grup A); Pep Hernández Durany amb el relat "Prou" (1r premi poesia del Grup B) i Irati Jerez Guilera amb  "Buscant un sentit" (2n premi prosa del Grup C).

El text "La força de l'amor" de David Medina Rodríguez, Sandra Daniela Stefano Martínez, José Pedro Castro Zapatero, José Alcaina Costa i Carolina Guerrero Solves ha rebut el premi extraordinari de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Mostra literaria del Maresme 2019




Podeu consultar la llista completa de premiats al web del Consell Comarcal del Maresme.