El passat dissabte 16 de novembre va tenir lloc la primera jornada participativa del procés que ha de definir el nou Pla de Mobilitat de Vilassar. En aquesta jornada es va presentar la diagnosi tècnica i es va convidar als assistents a fer aportacions en grups de treball.

">

Els veïns i veïnes de Vilassar comencen a decidir com ha de ser la mobilitat al poble

Última revisió 12-02-2021 15:05
18/11/2019

Cartell mobilitat portadaEl passat dissabte 16 de novembre va tenir lloc la primera jornada participativa del procés que ha de definir el nou Pla de Mobilitat de Vilassar. En aquesta jornada es va presentar la diagnosi tècnica i es va convidar als assistents a fer aportacions en grups de treball.

El Pla de Mobilitat 2020-2025 vol definir les estratègies de futur en matèria de mobilitat. En línies generals es tracta d'establir prioritats clares pel que fa a l'ocupació i ús de l'espai públic en termes de mobilitat.

És per aquest motiu que l'ajuntament ha engegat un procés participatiu que engloba diverses trobades obertes a la ciutadania. La primera va tenir lloc el passat dissabte a la plaça de la Vila on es va fer la presentació de la diagnosi inicial i es van començar a recollir les propostes dels veïns i veïnes que hi van voler participar.

Primera jornada del procés participatiu de Pla de Mobilitat

Primera jornada del procés participatiu de Pla de Mobilitat 

Primera jornada del procés participatiu de Pla de Mobilitat

Primera jornada del procés participatiu de Pla de Mobilitat

A partird'aquesta setmana es realitzaran trobades sectorials amb diferents grups de treball: joves, gent gran, persones amb diversitats funcionals, dones, associacions veïnals, comerciants i industrials.

Amb totes les propostes rebudes es complementarà la diagnosi inicial i es redactar el nou Pla de Mobilitat pels propers 5 anys.

Si hi voleu participar podeu entrar a formar part d'algun dels grups de treball o fer la vostra aportació a través del formulari que trobareu en el següent enllaç.