L'Ajuntament de Vilassar de Dalt estrena canal a Telegram

Última revisió 12-02-2021 15:05
18/11/2019

Aquest dilluns 18 de novembre l'Ajuntament de Vilassar de Dalt estrena un nou canal de comunicació a través de l'aplicació de missatgeria instantània Telegram. Amb aquest nou canal, que se suma als perfils que el consistori ja té a Twitter, Facebook i Instagram, l'Ajuntament disposarà d'una eina de gran immediatesa per tal de comunicar convocatòries i activitats d'interès per a tota la ciutadania. Podeu subscriure-us al canal cercant aj_vilassardedalt a l'aplicació.

telegramL'Ajuntament de Vilassar obre un canal de comunicació a Telegram per difondre notícies i avisos d'interès per als vilassarencs i vilassarenques i per a totes aquelles persones interessades en la informació i actualitat del municipi.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que, entre d'altres funcionalitats, permet tenviar missatges unidireccionalment als seus subscriptors sense necessitat d'incorporar cap contacte a l'agenda.

El nou canal de notícies de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt es pot trobar fent una cerca amb el nom del canal (aj_vilassardedalt) o bé a través de l'adreça web https://t.me/aj_vilassardedalt

Telegram s'afegeix així als perfils socials de Twitter, Facebook i Instagram oficials de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt amb la voluntat d'apropar cada cop més la informació a tota la ciutadania.