Aquest dilluns ha començat una campanya informativa per explicar al veïnat de Vilassar de Dalt el servei de deixalleria i la recollida de voluminosos. La campanya, centrada en els barris amb més problemàtica d'abocaments a la via pública, s'allargarà dues setmanes.

">

Nova campanya informativa sobre reciclatge

Última revisió 12-02-2021 15:05
18/11/2019

campanya reciclatgeAquest dilluns ha començat una campanya informativa per explicar al veïnat de Vilassar de Dalt el servei de deixalleria i la recollida de voluminosos. La campanya, centrada en els barris amb més problemàtica d'abocaments a la via pública, s'allargarà dues setmanes.

Per evitar els abocaments incontrolats de residus voluminosos a la via pública, l'Ajuntament va establir un servei de recollida de trastos a demanada que amb una trucada a la OAC s'accedeix al servei de recollida concretant dia i hora. A part, es persegueixen aquests abocaments i  s'endeguen expedients sancionadors si es pot identificar l'autor amb  multes de 600 € a 1200 €. Tot i això, continuen els abocaments de residus a la via pública per part de veïns que segueixen sense utilitzar els canals de gestió pertinents.

Per això i per continuar millorant el reciclatge, durant dues setmanes, es realitzaran visites als domicilis particulars d'aquells barris del municipi amb més problemàtica d'abocaments a la via pública. A més a més, s'aprofitarà per recordar com reciclar de manera correcta i per obtenir informació de la visió que tenen els veïns i veïnes de la gestió municipal dels residus a fi de per millorar la qualitat del servei.

DEIXALLERIA MÒBIL

Horaris

Tots els dimecres de 9.00 h a 21.00 h

  • 1r i 3r dimecres de mes: aparcament de La Quintana
  • 2n i 4t dimecres de mes: barri de can Salvet
  • 5è dimecres (dels mesos que en tinguin 5): aparcament de La Quintana

Més informació:

La deixalleria mòbil canvia d'horaris

Es posa en funcionament la deixalleria mòbil a Vilassar