L'Ajuntament fa un pas més per impulsar la promoció del comerç local i de proximitat amb la contractació d'un nou servei de dinamització comercial i assessorament del comerç i les empreses del municipi.

">

L'Ajuntament impulsa el comerç del municipi amb un nou servei de dinamització comercial

Última revisió 12-02-2021 15:05
31/10/2019

servei dinamització comerçL'Ajuntament fa un pas més per impulsar la promoció del comerç local i de proximitat amb la contractació d'un nou servei de dinamització comercial i assessorament del comerç i les empreses del municipi.

Aquesta setmana s'ha posat en marxa el nou servei de dinamització comercial amb l'objectiu d'impulsar el comerç local com a peça clau del teixit socio-econòmic del municipi. Amb aquest servei, que portarà a terme l'empresa Incotur Consulting, SL, l'ajuntament vol dissenyar i implementar una Pla de dinamització que doni resposta als principals reptes del sector comercial i empresarial.

Les diverses actuacions que s'impulsaran a través d'aquest servei, s'enfocaran a recolzar el comerç definint polítiques especialment dissenyades pel municipi que tinguin en compte la nostra realitat tant econòmica com social.