Aquest diumenge el Teatre La Massa va obrir la 5a Temporada de clàssica amb una vetllada especial que, a més del concert inaugural de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, va comptar amb una rebuda musical a càrrec del duet de jazz Blue Gin, la salutació oficial de l'alcaldessa i amb una copa de vi per tancar l'acte.

">

El Teatre La Massa inaugura la 5a Temporada de clàssica

Última revisió 12-02-2021 15:05
29/10/2019

inauguració temporadaAquest diumenge el Teatre La Massa va obrir la 5a Temporada de clàssica amb una vetllada especial que, a més del concert inaugural de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, va comptar amb una rebuda musical a càrrec del duet de jazz Blue Gin, la salutació oficial de l'alcaldessa i amb una copa de vi per tancar l'acte.

El Teatre La Massa va organitzar una inauguració especial per obrir la Temporada de clàssica 19-20. El duet de jazz Blue Gin va donar la benvinguda als espectadors i espectadores a la Plaça del Teatre abans de l'inici del concert i de la salutació de l'alcaldessa i regidora de cultura de Vilassar de Dalt, Carola Llauró, obrís oficialment la temporada amb un breu parlament a les portes del teatre.

temporada de clàssica

temporada de clàssica

L'Orquestra simfònica Sant Cugat va tornar a ser la protagonista del concert i ho serà de tota la temporada de concerts que s'allargarà fins al proper mes d'abril amb un total de 7 concerts. El programa del concert inaugural va incloure el Concert Triple de Beethoven amb els solistes Oscar Vilaprinyó (violí), Marta Pons (violoncel) i Jordi Vilaprinyó (piano); la Introducció o allegro per a corda, op. 47 d'Edward Elgar amb Pere Bardagí (violí), Laia Pujolassos (violí), Albert Flores (viola) i Julià Borràs (violoncel) com a solistes; l'Scherzo alla marcia de Ralph Vaughan Williams i l'estrena de la peça Légende de David Bozzo. La vetllada va acabar amb una copa de vi a la Plaça del Teatre.

La propera cita de la Temporada de clàssica serà el 24 de novembre amb la Simfonia del nou món de Dvorak.

temporada de clàssica


Fotos: Teatre La Massa