Sota el títol 'Stranger things at school' l'Espai cívic Les Escoles es va convertir divendres passat en una antiga i aterridora escola en el marc de la Castanyada terrorífica del Centre Obert i l'Espai Jove de Vilassar de Dalt.

">

La Castanyada terrorífica transforma Les escoles en una aterridora escola antiga

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/10/2019

Castanyada terroríficaSota el títol 'Stranger things at school' l'Espai cívic Les Escoles es va convertir divendres passat en una antiga i aterridora escola en el marc de la Castanyada terrorífica del Centre Obert i l'Espai Jove de Vilassar de Dalt.

Un any més, Centre Obert i Espai Jove van celebrat la Castanyada Terrorífica el passat divendres 25 d'octubre. En aquesta ocasió, l'Espai Cívic Les Escoles es va transformar en una antiga escola, sota el nom “Stranger things at school”. L'edifici comptava amb consergeria, sala de direcció, sala de castigats, laboratori, lavabos, menjador i capella, tot plegat amb un ambient de terror i habitat pels personatges més inquietants. 4 professionals de l'Ajuntament i 22 voluntaris i voluntàries van col·laborar per dur a terme l'activitat que va reunir un total de 229 persones durant les 3 hores que va durar. El passatge del terror es va completar amb una carpa instal·lada al pati de l'equipament amb photocall i un taller de maquillatge fantàstic. 

Castanyada terrorífica Castanyada terrorífica

Castanyada terrorífica Castanyada terrorífica