En resposta a la sentència del Procés emesa pel Tribuna Suprem, l'Ajuntament convoca una concentració de rebuig avui dilluns a les 12 del migdia davant l'ajuntament. En aquest sentit, queden suspesos tots els actes institucionals del consistori fins a la convocatòria d'un Ple Extraordinari que se celebrarà dimecres a la 1 del migdia.

">

L'Ajuntament suspèn els actes institucionals per mostrar el seu rebuig a la sentència del Procés

Última revisió 12-02-2021 15:05
14/10/2019

Reunio de rebuig a la sentènciaEn resposta a la sentència del Procés emesa pel Tribuna Suprem, l'Ajuntament convoca una concentració de rebuig avui dilluns a les 12 del migdia davant l'ajuntament. En aquest sentit, queden suspesos tots els actes institucionals del consistori fins a la convocatòria d'un Ple Extraordinari que se celebrarà dimecres a la 1 del migdia.

L'Ajuntament de Vilassar convoca a tots els vilassarencs i vilassarenques aquest dilluns a les 12 h davant l'ajuntament per expressar el seu rebuig davant la sentència del Procés emesa pel Tribunal Suprem. En aquest sentit, queden suspesos tots els actes institucionals del consistori fins a la convocatòria d'un Ple Extraordinari que se celebrarà dimecres a la 1 del migdia en el qual es proposarà una moció de rebuig a la sentència. Tot i aquesta suspensió, l'alcaldessa Carola Llauró, es manté al capdavant de la institució.