Aquest dijous s'ha presentat l'Àgora, l'Aula de Formació Permanent de Vilassar de Dalt impulsada pel Casal Popular i la Massa CCV amb el suport de l'Ajuntament. Àgora neix com un espai de coneixement i aprenentatge per adults a través de conferències que es programaran quinzenalment i que tindran un temari variat i a l'abast de tothom.

">

Neix a Vilassar l'Àgora, l'Aula de Formació Permanent per a adults

Última revisió 12-02-2021 15:05
04/10/2019

logo ÀgoraAquest dijous s'ha presentat l'Àgora, l'Aula de Formació Permanent de Vilassar de Dalt impulsada pel Casal Popular i la Massa CCV amb el suport de l'Ajuntament. Àgora neix com un espai de coneixement i aprenentatge per adults a través de conferències que es programaran quinzenalment i que tindran un temari variat i a l'abast de tothom.

Història, Psicologia, Antropologia, Música, Sociologia, Filosofia, Literatura... són alguns dels temes que confluiran en les diferents conferències que programarà l'Àgora a partir del mes de gener.  

Aquest dijous s'ha fet la presentació a la sala del Centre de Cultura Vilassarenc La Massa amb una conferència del professor  Francesc Torralba en la qual ha parlat de l'educació al llarg de la vida i de la passió per aprendre.

presentació d'Àgora

 presentació d'Àgora

presentació d'Àgorapresentació d'Àgora

Després de l'èxit que ha tingut la primera sessió, els organitzadors ja han programat un segona conferència que tindrà lloc el 19 de novembre a les 19 h i que comptarà amb la presència de l'escriptor Màrius Serra  en la qual parlarà la importància de la lectura.

A partir del mes de gener, l'Àgora es finançarà a través de les quotes dels socis. El preu dependrà de la quantitat de persones que s'hi sumin. Per participar-hi cal omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç.

Aquest nou projecte neix a Vilassar de la mà de La Massa CCV  i el Casal Popular, i compta amb el suport de l'Ajuntament.