La Plaça de la Vila va ser l'escenari, aquest dilluns al vespre, de la commemoració del 2n aniversari del Referèndum de l'1 d'octubre. La música va ser el centre de l'acte que va tenir cançons com El cant dels ocells, l'Estaca o Què volen aquesta gent com a banda sonora.

">

Vilassar commemora l'1 d'octubre amb un acte especial de Música per la Llibertat

Última revisió 12-02-2021 15:05
01/10/2019

1 octubreLa Plaça de la Vila va ser l'escenari, aquest dilluns al vespre, de la commemoració del 2n aniversari del Referèndum de l'1 d'octubre. La música va ser el centre de l'acte que va tenir cançons com El cant dels ocells, l'Estaca o Què volen aquesta gent com a banda sonora.

L'acte de commemoració de l'1 d'octubre va començar amb els assistents a l'acte entonant El cant dels ocells acompanyats de l'Orquestra per la llibertat, formada recentment per musics vilassarencs. Rosó Gispert va ser l'encarregada de llegir el manifest elaborat pel Secretariat nacional de l'ANC just abans que sonés L'Estaca de Lluís Llach. Abans de tancar l'acte amb el Cant dels segadors, l'exalcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, va intervenir per recordar la vivència col·lectiva de l'1 d'octubre de 2017.

1 octubre 1 octubre

1 octubre 1 octubre