Aquest dimecres a la tarda s'ha reunit el Consell educatiu municipal a la Biblioteca can Manyer, en una reunió que ha servit per presentar la Guia d'Activitats i Serveis Educatius 2019, un nou recurs que vol agrupar totes les activitats i serveis que ofereix el consistori als diferents agents educatius de la vila.

">

L'Ajuntament presenta la Guia d'Activitats i Serveis Educatius al Consell educatiu municipal

Última revisió 12-02-2021 15:05
26/09/2019

consell educatiuAquest dimecres a la tarda s'ha reunit el Consell educatiu municipal a la Biblioteca can Manyer, en una reunió que ha servit per presentar la Guia d'Activitats i Serveis Educatius 2019, un nou recurs que vol agrupar totes les activitats i serveis que ofereix el consistori als diferents agents educatius de la vila.

La Biblioteca can Manyer ha acollit aquest dimecres la tercera reunió del Consell educatiu municipal, un òrgan de participació que reuneix els diversos agents educatius de Vilassar de Dalt i que és hereu del Consell escolar municipal i Vilassar educa.

consell educatiu consell educatiu

En la trobada d'aquest dimecres s'ha presentat a la comunitat educativa la Guia d'activitats i serveis educatius, un nou recurs impulsat per la regidoria d'Educació que agrupa en un sol document totes les actiivitats que ofereixen els diferents serveis i equipaments municipals adreçades a tots els agents educatius del municipi. Aquest nou recurs té com a principals objectius potenciar el treball transversal entre els diferents agents educatius de Vilassar i visibilitzar totes les activitats. El document estarà disponible per a la consulta online properament.

Com a part de la filosofia de l'Aliança Educació 360 en què es basa la Guia, en la reunió d'aquest dimecres també es va presentar una experiència d'èxit de l'Institut Jaume Almera. Es tracta del projecte Re-Animar, un projecte artístic interdisciplinar, premiat per la Fundació Carulla que aquest curs afronta la seva segona edició amb ambició creixent i la voluntat de sumar participants, implicant cada cop més agents del municipi.