Aquest mes de setembre han començat els treballs per ampliar el Refugi d'animals de Vallmorena. Les obres permetran sumar 150m2 a l'equipament i es preveu que estiguin enllestides abans d'acabar l'any.

">

Comencen les obres d'ampliació del Refugi d'animals de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:05
17/09/2019

gatera 19Aquest mes de setembre han començat els treballs per ampliar el Refugi d'animals de Vallmorena. Les obres permetran sumar 150m2 a l'equipament i es preveu que estiguin enllestides abans d'acabar l'any.

gatera 19Ja estan en marxa les obres per ampliar el Refugi d'animals de Vallmorena. Amb un cost aproximat de 10.000€, els treballs ampliaran l'equipament en 150m2. La nova zona incorporarà una zona de quarantena per a gossos i un espai dedicat especialment a acollir gats. Aquesta nova zona acollirà gats en procés de recuperació després d'accidents, atropellaments, malalties o esterilitzacions; també gats censats i amb xip en cas que es perdin perquè els propietaris els puguin anar a recollir; i servirà també per afavorir l'adopció de gats acollint gats mansos.

Les obres han començat a principis d'aquest mes de setembre amb el moviment de terres i es preveu que estiguin enllestides abans d'acabar l'any.